Januari 18 Technische Zaken

Wij zoeken nieuwe trainer/coach D1

Wij zoeken een nieuwe trainer/coach voor Dames 1.

Na promotie afgelopen seizoen van D1 naar de 2e klasse stopt Bert Bos als trainer/coach.
Per juni 2018 zijn wij daarom op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor MHC Best Dames 1.

MHC Best is een middelgrote hockeyclub waar het sportieve, familiaire karakter voorop staat. Met zo’n 1.000 leden zijn wij de vierde club in de regio Eindhoven. We hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in ons complex en richten ons nu meer op het hockeytechnisch deel, hierbij gaan prestatie- en breedte hockey hand in hand. Wij streven vanuit de breedte naar een goede doorgroei van onze jeugdtalenten naar senioren teams. Voor ons Dames 1, nu spelend in de top van de tweede klasse, zoeken wij een gedreven trainer/coach, waarbij het de ambitie is om met dit team met stabiele prestaties zich in de tweede klasse te kunnen handhaven, dan wel te promoveren naar de 1e klasse. Van onze nieuwe trainer/coach  D1 verwachten wij dat hij/zij voor meerdere jaren deze uitdaging aan wil gaan.

Wie zoeken wij? Je weet wat nodig is om een deels jong team te begeleiden naar een hoger plan (op mentaal, tactisch en technisch vlak). Je vindt het leuk om de verbinding met de jeugd te leggen en deze kansen te bieden.

Wat vragen wij van een trainer/coach?
Een sterke persoonlijkheid, ervaring in het trainen van senioren, leiderschap en inspirerend, communicatief, verbindend en sociaal vaardig. Ben jij de trainer/coach die graag onze vereniging komt versterken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met voorzitter TC Carlo van Vroenhoven 06-27088685 of mail met [email protected]

Wat neem jij mee:
-aantoonbare meerjarige ervaring in het coachen & trainen van prestatiegericht eerste senioren teams (bij voorkeur 1e klasse of hoger);
-kennis en kunde in trainen in en toepassen van moderne hockeytechnieken en speelwijzen (bijvoorbeeld KNHB HT3);
-enthousiasme, ambitie, betrokkenheid, verbindend en goede sociale vaardigheden.

Wat bieden wij:
-een mooie, toegankelijke vereniging met een gezonde sportieve ambitie;
-een prettige, gezellige en stimulerende werkomgeving;
-een marktconforme financiële vergoeding;
-voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling  en inbreng.

Renske Heijkants
Didde Jansen