Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis MO7-1 HC Helmond MO7-2
Maart 12 Veldhockey

Overtuigende overwinning D1

De eerste wedstrijd na de winterstop moest dames 1 van Best aantreden tegen Drunen. Best staat momenteel tweede in de 2e klasse en wilde graag deze wedstrijd winnend afsluiten.

Vol overtuiging begon Best aan de wedstrijd. Drunen had er voor gekozen om Best de wedstrijd te laten maken. Deze tactiek werkte echter in het voordeel van Best. De dames speelden in een hoog tempo en kwamen regelmatig gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. In de zesde minuut was het dan ook raak. Een hard ingespeelde bal werd in de cirkel van richting veranderd en belandde in het doel. De goal werd toegekend aan Iris van de Loo.
De thuisploeg bleef aanvallen en in de twintigste minuut viel het tweede doelpunt, Anna Reijenga nam snel een vrije slag  in de buurt van de cirkel en uit haar voorzet scoorde Brigit den Hertog knap de 2-0.

Na de rust probeerde Drunen de druk op de verdediging van Best op te voeren, echter zonder resultaat. De thuisploeg bleef dominant spelen en in de zestigste minuut, scoorde Brigit haar tweede doelpunt en het derde voor Best. Drunen was totaal niet in staat om het tempo van Best bij te houden en liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan.
In de laatste minuut liet Best zien ook over een sterke counter te beschikken. Na een prachtige individuele actie van Pam van Genuchten, wist zij met een mooie pass Joyce de Bresser te bereiken. Joyce ging alleen op de keepster af en met een mooie voorzet wist ze Iris van de Loo aan te spelen, die beheerst afrondde. Dit doelpunt was een mooi einde van de wedstrijd, waarin Best liet zien dat het team terecht bovenin meedraait in de top van de tweede klasse.