headerfoto3.jpg headerfoto35.jpg headerfoto4.jpg headerfoto6.jpg slide1.png slide2.png slide3.png
Juni 3 Bestuursmededelingen

Lorenzo Westreenen nieuwe trainer/coach D1

Na promotie afgelopen seizoen naar de tweede klasse en mogelijke promotie naar de eerste klasse aan het eind van dit seizoen stopt Bert Bos na vele jaren als trainer/coach van Dames 1. Dit was de reden om enkele maanden geleden de procedure te starten voor het aantrekken van een nieuwe trainer/coach voor ons Dames 1. Met een klein team vanuit Technische Commissie en Technisch Kader van onze club is hard gewerkt hier invulling aan te geven. Na zowel spontane reacties op de vacature als het pro-actief benaderen van een aantal potentiĆ«le trainer/coaches in de regio, zijn in het totaal zeven kandidaten gesproken. Uiteindelijk zijn twee van deze kandidaten geselecteerd en als mogelijke trainer/coach voorgedragen aan de spelersraad van D1. Anoniem en unaniem bleek de voorkeur zowel bij de aannamecommissie als bij de spelers van D1 te liggen bij Lorenzo Westreenen. 

Lorenzo heeft een rijke hockey-achtergrond als zowel speler als trainer/coach bij diverse teams in de Regio Eindhoven. Naast trainer/coach bij ondermeer HOD, Son en Geldrop, was Lorenzo meest recent trainer/coach van eerste klasser MEP Dames 1 uit Boxtel. Lorenzo combineert zijn passie voor hockey (o.a. Leercoach KNHB en Technisch Kader HC Geldrop) met het docentschap aan het Scholengemeenschap de Rooi Pannen in Eindhoven. 
Met trots en een erg goed gevoel bevestigen wij dat we met Lorenzo Westreenen tot overeenstemming zijn gekomen. Dit betekent dat hij voor het nieuwe seizoen 2018-2019 de nieuwe trainer/coach voor Dames 1 is. Promotie is nog mogelijk in de reguliere competitie. Bij mogelijke play off wedstrijden in juni en het al op vakantie zijn van Bert Bos, zal Lorenzo samen met Ronald Rommers het team gaan coachen, met als doel promotie naar de eerste klasse.

Wij hebben veel vertrouwen dat we in Lorenzo een inspirerende en gepassioneerde trainer/coach hebben die de komende jaren het D1 team zowel technisch, tactisch als mentaal verder gaat brengen. 


Sportieve groet,

Namens bestuur
Carlo van Vroenhoven
Voorzitter Technische Commissie


 

Vandaag jarig

Fedor Jansen
Bas Renders