headerfoto3.jpg headerfoto35.jpg headerfoto4.jpg headerfoto6.jpg slide1.png slide2.png slide3.png
Juni 14 Veldhockey

Meisjes B1 Kampioen

Afgelopen zaterdag werd in de laatste competitiewedstrijd bij Hockeyclub ’s-Hertogenbosch eenvoudig met 1-7 gewonnen. Het resultaat van deze winst: kampioenschap in de 1ste klasse! Vooral door het eerdere gelijkspel op de titelfavoriet MEP MB1, en een beetje geluk bij de uitwedstrijd tegen de bende van Oss MB1 (nipte winst), werd de basis voor het kampioenschap gelegd. 

Succes van dit team is zeker de stijl en ervaring van de begeleiding van spelers uit de Heren 1 en Dames 2 teams. MB1 heeft een uitermate georganiseerde en betrouwbare verdediging en weergaloze keeper (slechts 7 doelpunten tegen), een technisch creatief en snel middenveld en een uiterst effectieve voorhoede (44 doelpunten voor). Dit werd ook tijdens het AB-prestatiehockeytoernooi in Eindhoven in het pinksterweekeinde nog maar ‘ns bevestigd, door in een competitie met 21 B-teams uit het gehele land de finale te bereiken (helaas nipt verloren). 

De dames gaan nu grotendeels door naar de leeftijdscategorie A en willen zich daar naar de sub-top klasse toe knokken en handhaven. Succes!


Nieuws afbeelding
 

Vandaag jarig

Aimée Bastings
Floor van Weenum