headerfoto3.jpg headerfoto35.jpg headerfoto4.jpg headerfoto6.jpg slide1.png slide2.png slide3.png
Juni 4 Activiteiten

TOPhockeyclinic MHC Best, top avond

"Het was echt bijzonder om met Glenn en Jelle te mogen trainen.” Een van de vele enthousiaste reacties van de meiden uit de C- en B-jeugd van MHC Best. Woensdagavond 31 mei stond namelijk in het teken van een TOPhockeyclinic,gegeven door twee internationals; Glenn Schuurman en Jelle Galema.

 

Top van het Nederlandse hockey

Zo’n 60 meiden hadden zich ingeschreven voor deze clinic. In twee groepen kregen deze meiden training van Glenn en Jelle, beiden spelend in het Nederlands elftal. Deze jongens zijn allebei begonnen bij MEP in Boxtel en uiteindelijk door gegroeid tot de top van het Nederlandse hockey.

Jelle speelt nu bij Oranje-Rood en Glenn bij HC Bloemendaal.

 

Handtekeningen en foto’s

Met allerlei leuke en vernieuwde oefeningen werden de meiden, met hulp van een aantal leden van onze club, deze avond goed beziggehouden. Natuurlijk werden er handtekeningen uitgedeeld en was er tijd om de met de internationals op de foto te gaan. 

 

Onder de indruk van inzet en kwaliteit

Het was een geweldige avond voor onze speelsters en zelfs voor Jelle en Glenn. Die achteraf zeer onder de indruk waren van de inzet en de kwaliteit van onze meiden. We hopen dat we deze clinic ook voor andere leden van onze club kunnen organiseren. 


Nieuws afbeelding