headerfoto3.jpg headerfoto35.jpg headerfoto4.jpg headerfoto6.jpg slide1.png slide2.png slide3.png
Juni 11 Veldhockey

Dames 2 kampioen !

Een uniek Dames 2 heeft op zondag 11 juni definitief laten zien te sterk te zijn voor de reserve 1e klasse. De huidig nummer 2 HC Asten D3 was tot 3 weken geleden nog in de race om voor het Kampioenschap te gaan. Helaas hebben ze dure punten laten liggen tegen de aartsrivaal uit Maastricht D3.

Dames 2 echter had Maastricht al laten zien wie de kampioen zou gaan worden met een overtuigende overwinning van 4-1. Vandaag heeft HC Asten hetzelfde mogen ervaren met een zwaar verlies met maar liefst 9-2.

De spanning van de wedstrijd om, definitief met wedstrijdpunten, kampioen te worden stond voor de dames op de 2e plaats. Er was binnen het team een totaal andere doelstelling voor vandaag; wie o wie gaat de enige echte 100-ste doelpunt van het seizoen scoren???? 
Na het 1e doelpunt door Roos van Genuchten was de spanning eraf en werd er met elkaar heel hard gewerkt aan de race naar de 100ste doelpunt. Het 100ste doelpunt is uiteindelijk gescoord door Laura van den Eijnde. Het is haar zeer gegund. Proficiat! 

D2 is dankbaar voor de hulp van de invalsters van MA1 en MB1. Zij hebben een mooie bijdrage geleverd aan deze doelpuntenregen en daarmee aan het kampioenschap van Dames 2. Komend seizoen gaan de dames de uitdaging aan in de reserve overgangsklasse. 

Proficiat & heel veel dank voor jullie prestatie.
Marko Almeida

Nieuws afbeelding
 

Vandaag jarig

Suze van Dijk
Tom Geelen