Juni 19 Veldhockey

Mini vd Week D1 18 juni 2017

Door Iris van Beek & Yente van de Wiel M8E3.

We kwamen aan bij de club en Bibi van Dames 1 legde ons meteen alles uit, we kregen een mini van de week T-shirt en gingen naar de bestuurskamer om de wedstrijd voor te bespreken. Daarna naar het hoofdveld waar we hebben overgeslagen, nieuwe truckjes geleerd en warm moesten lopen. Het veld op en neer rennen, in rijtjes knie heffen en hakken-billen tikken. We hebben met zijn allen in een kring heel hard en heel lang de yell "hoi” gedaan en toen moesten we achter het hek gaan zitten omdat de wedstrijd tegen Tegelen ging beginnen.

In de 7de minuut scoorde Simone en in 17de minuut werd er weer gescoord. Ze sloegen zo hard! Tegelen kreeg een strafcorner tegen en de bal vloog omhoog. Ook Tegelen had nog een keer gescoord en Bibi van MHC Best scoorde 3-1 en het was rust. Oh ja, tussendoor nog een korte drinkpauze omdat het zo warm was.

In de rust mochten we meer naar de bestuurskamer waar werd gezegd dat Jessie moest gaan scoren en ze meer moesten overspelen met dit warme weer. In de 38e minuut werd er weer gescoord door MHC Best en staat het 4-1. In de 41ste minuut werd er weer gescoord door Best 5-1. Bibi scoort nog een keer en het is nu 6-1 voor MHC Best. Als ze vandaag 7 keer scoren hebben ze 100 keer gescoord in dit seizoen. In de 64e minuut is er door Tegelen een tegen doelpunt gescoord. De eindstand wordt 6-2 voor Dames 1 van MHC Best.

Ze hebben helaas geen 100 doelpunten gescoord maar wel 99-tig in dit seizoen. Bibi heeft een beker gewonnen omdat ze de meeste doelpunten heeft en dat zijn er 27.

Wij vonden het erg leuk om mini van de week te zijn bij Dames 1, dankjewel!