headerfoto3.jpg headerfoto35.jpg headerfoto4.jpg headerfoto6.jpg slide1.png slide2.png slide3.png
September 4 Activiteiten

Geslaagd StartVeldToernooi voor C/D-jeugd

De zomervakantie zit er weer op. De scholen zijn weer begonnen en ook een aantal teams zijn weer aan het trainen. Om weer een beetje in het ritme te komen van de hockeywedstrijden hadden we een StartVeldtoernooi georganiseerd voor de C- en D-jeugd. 

Op zaterdag 2 september begonnen de teams uit de C-jeugd met een aantal korte wedstrijdjes om weer met de teamleden en de coaches kennis te maken. Later in de ochtend konden de teams uit de D-jeugd aan de gang. In totaal waren er zo’n 250 kinderen heerlijk aan het hockeyen.

Natuurlijk genoten langs de lijn de ouders en andere fans van het leuke spel van de kinderen. Ook hadden we onze sponsor Gunneman uitgenodigd zodat iedereen eventuele clubkleding en dergelijk kon kopen. 

Het was een geslaagd toernooi waarbij de kinderen al weer een beetje hebben kunnen wennen aan het hockeyen. Volgend weekend start de competitie. We hopen dat het voor iedereen een leuk seizoen wordt. Met de ervaring die tijdens dit toernooi is opgedaan,gaat dat zeker lukken. Veel succes!

Nieuws afbeelding