headerfoto3.jpg headerfoto35.jpg headerfoto4.jpg headerfoto6.jpg slide1.png slide2.png slide3.png
Juni 21 Algemeen

Onze nieuwe materiaalpartner!

Vanaf komend seizoen is ROOTS HOCKEY de nieuwe kleding- en materiaalsponsor van MHC Best. Per 1 augustus aanstaande is het nieuwe MHC Best thuis- en uittenue, inclusief de volledige ROOTS Hockey collectie, te verkrijgen bij SPORT 2000 te Veghel.


KLEDINGPARTNER ROOTS HOCKEY
Naast de lancering van een schitterend nieuw MHC Best thuistenue lanceert ROOTS Hockey ook een compleet nieuw MHC Best tenue voor de uitwedstrijden. Ook worden onze kampioenen heren 1 en dames 1 volledig gefaciliteerd met geheel nieuwe kleding en hockeytassen. Daarnaast ontvangen alle teams van MHC Best een ROOTS Hockey materialentas en ontvangen alle keepers van MHC Best een ROOTS Hockey keeperstas met wieltjes. Als klap op de vuurpijl ontvangt de jongste jeugd en D jeugd kosteloos het nieuwe ROOTS Hockey MHC Best thuisshirt. Informatie over wanneer en waar de jongste jeugd en D-jeugd dit shirt kunnen ophalen volgt spoedig.

SPORT2000 - Veghel
SPORT2000 uit Veghel is een hockeyspeciaalzaak en bevindt zich op slechts 15 minuten rijden van onze hockeyclub. Er zijn gratis parkeermogelijkheden voor de deur en er is liefst 750m2 aan (sport) artikelen te verkrijgen. Leden van MHC Best ontvangen in de winkel altijd op vertoon van een selfie in/met MHC clubkleding standaard 10% korting op de gehele collectie. Van 27-08-2018 t/m 23-09-2018 ontvang je als lid van MHC Best zelfs 20% korting op hockeysticks en hockeyschoenen in de winkel.

Presentatie ROOTS HOCKEY
Zondag 24 juni aanstaande zal ROOTS Hockey aanwezig zijn op het familietoernooi van MHC Best. Hier kunnen jullie de nieuwe MHC Best tenues en de overige ROOTS Hockey collectie bewonderen.


Namens de sponsorcommissie MHC Best
SPORT2000 HELMOND VEGHEL VENRAY VENLO
AA-VESTE 1 5462CZ VEGHEL
CENTRAAL TELNR: 0413-321222
 

Vandaag jarig

Mathijs Vlemminx